Teaterkurs Online På grund av tekniska problem med den underliggande programvaran, har jag flyttat Teaterkurs Online till en ny adress. 
OBS! Ändra eventuella länkar som du har för Teaterkurs Online till den nya adressen: teater.abelli.se/Teaterkurs.aspx /// mvh Björn Abelli
  Gästbok/Diskussionsforum
Svenska Teaterlänken
Recensioner/föreställningar
Webtips för teatrar


Skip Navigation Links
Svenska Teaterlänken


 

Välkommen till Teaterkurs Online

Välkomna till Teaterkurs Online

Kursen är uppdelad i ett antal fristående moment, omfattande i princip allt från improvisation till produktion. De är främst anpassade för amatörteatergrupper och små fria grupper, men säkerligen kan många andra också ha nytta av dem. I listan till vänster ser du vad du kan hitta här än så länge, men fler moment kommer att tillkomma efterhand. 

Det finns många bra böcker som ger tips och idéer kring teater. Allteftersom jag får tid skall jag lägga in fler länkar till sådana som jag har haft nytta av i min verksamhet.

Ny Layout

Äntligen tog jag mig tid att fräscha upp sidorna, med en lite mer "modern layout", OBS! Än så länge har jag bara "slaskat över" innehållet, så mycket finlir kvarstår, för att få innehållet att framträda så tydligt och pedagogiskt som möjligt.

Jag håller bland annat på att gå igenom tipsen om musik till dramapassen, där många länkar är föråldrade. Om ni upptäcker andra "buggar", felaktigheter, eller har andra synpunkter på innehållet, så är det bara att höra av sig.

Disclaimer: Addresses found on this site belongs to swedish citizens, and accordingly swedish legislation on unsolicited commercial email (UCE, UBE) is valid. Hereby we inform all intended parties that sending UCE, UBE or other forms of SPAM to any addresses on this site is prohibited, and will be prosecuted, as well as reported to authorities and organizations to block your internet resources from the rest of the internet